Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Справа злочинної організації в Одесі: готівку ексзаступника мера Одеси залишили заарештованою

ВАКС залишив заарештованими кошти, які знайшли в помешканні В’ячеслава Кучука, брата колишнього першого заступника міського голови Одеси Михайла Кучука. Слідство вважає, що це кошти самого ексчиновника, який фігурує у справі злочинної організації в Одесі. 

Про це повідомляють журналісти «Слово і діло». Раніше у будинку брата Михайла Кучука – В’ячеслава – провели обшук і знайшли готівку у розмірі 114 700 доларів. На кошти наклали арешт. Дружина В’ячеслава Кучука Олена стверджувала, що ці гроші є заощадженням їхнього подружжя.

Та детективи НАБУ дізнались, що В’ячеслав Кучук виніс певні речі з будинку ексзаступника мера Одеси, свого брата Михайла Кучука, і зберігав у своєму будинку. Слідчі зафіксували розмову Михайла Кучука, де він просить відправити посилку з речами. 

Представник Олени Кучук подав клопотання до ВАКС про скасування арешту коштів. У задоволенні клопотання суд відмовив.

Зазначимо, Михайло Кучук фігурує у справі проти бізнесменів Бориса Кауфмана та Олександра Боруховича (Грановського). НАБУ та САП вважає їх співорганізаторами злочинного угрупування. За версією слідства, вони тримали на контролі Одеську міську раду, контролювали питання забудови в Одесі, впливали на розпорядження коштів місцевого бюджету, а також на діяльність комунальних підприємств.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір