Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Виконком Олешківської міської ради придбав авто в улюбленого постачальника

Виконком Олешківської міської ради придбав ще один автомобіль Renault Duster. Закупівля відбулась як відкриті торги з особливостями. Був лише один учасник. Свого часу закупівля авто адміністрацією окупованих Олешок викликала бурхливі обговорення в мережі, адже потреба в таких авто видається мешканцям Херсонщини доволі сумнівною. І постачальник – не простий.

7 грудня виконком уклав угоду з ТОВ «М-Моторс» на 820 тисяч гривень. Попереднє авто коштувало трошки дорожче — 839 400 грн. Підрядник — той самий. 

«М-Моторс» — це офіційний автоцентр Renault в Миколаєві. Одним із засновників компанії є Вадим Меріков — ексочільник Миколаївської ОДА. Його брат Артур Меріков очолював УМВС України в Херсонській області з вересня 2014 року, а згодом і Головне управління нацполіції на Херсонщині. Його заступником, а згодом і наступником був Олександр Прокудін — нинішній Голова Херсонської ОВА, який очолював херсонську нацполіцію до 12 лютого 2023 року. 

Цікаво, що в Олешках є як ВЦА, так і Виконком Олешківської міської ради. Перший «Рено Дастер» у серпні 2023 року намагалась закупити саме ВЦА. Але скасувала закупівлю через скорочення видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг. І згодом – у тому ж серпні – закупівлю здійснив вже Виконком Олешківської міської ради. Очолює обидві структури одна і та сама людина — Тетяна Гасаненко.

Навіщо виконкому, який перебуває в екзилі, два «Рено Дастер», не коментують. Тож ми надіслали запит на інформацію щодо того, для яких цілей призначені авто і за ким будуть закріплені.

Читайте також: Селищна рада на Херсонщині віддає підряди фірмі з «цікавим» бекграундом

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір