Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Олешківській міській раді купують авто за бюджетні кошти, але не зізнаються, для кого

Чиновники з Херсонщини купують недешеве авто, але стверджують, що не знають, хто його використовуватиме. 

Редакція «Антикорупційного виміру» вже повідомляла про те, що Виконком Олешківської міської ради придбав автомобіль Renault Duster. Закупівля відбулась як відкриті торги з особливостями. Постачальником виявився ТОВ «М-Моторс» і коштуватиме це для платників податків 820 тисяч гривень. 

Попередню угоду на 839 400 грн у того самого постачальника Виконком розірвав за згодою сторін і придбав те саме авто у того самого постачальника за 820 тисяч гривень.

Журналісти поцікавились, за ким це авто буде закріплене – і виявилось, що станом на 11 грудня 2023 року жодного розпорядчого документа про закріплення за кимось нового авто немає. 

Отже, питання, навіщо виконкому, який перебуває далеко від окупованої громади Олешок новеньке дороге авто доповнюється питанням, навіщо це авто купують, не маючи попередніх планів на його використання за певною посадовою особою. Редакція слідкуватиме за розвитком подій, з’ясує і повідомить читачам, хто і куди «кататиметься» на новенькому Renault Duster за кошти платників податків.  

Читайте також: НАЗК відкрило реєстр декларацій: що з деклараціями нардепів від Херсонщини?

Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір