Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Капремонт дорожнього покриття в Миколаєві довірили компанії, власника якої обвинувачували у несплаті податків

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради без проведення відкритих торгів та використання електронної системи уклала угоду на капремонт дорожнього покриття внутрішньо квартальних проїздів по вулиці Крилова. Вартість робіт складає 4,5 млн бюджетних грн. Виконувати роботи буде компанія «Новотор», власника якої обвинувачували в ухиленні від сплати податків.

Про угоду журналісти «Антикорупційного виміру» дізналися з системи електронних закупівель Prozorro.

Роботи підрядник має завершити у травні 2024 року. Примітно, що 30 листопада адміністрація вже оголошувала інформацію про закупівлю. Однак відмінила торги, начебто через відсутність пропозицій. А вже через декілька днів уклала угоду без відкритих торгів.  

Миколаївське ТОВ «Новотор» зареєстрували у 2014 році. Компанія вже уклала угод на загальну 7,7 млн бюджетних грн, ще очікує підписання угоди на пів мільйона. Замовником робіт виступає Адміністрація Заводського району Миколаєва. 

Власником компанії «Новотор» значиться Олег Овсянко, який фігурує як керівник і бенефіціар ще низки підприємств.

Скрін YouControl

При цьому у 2015 році Овсянко отримав підозру за ухилення від сплати податків у розмірі 1,4 млн грн у період з 2010 по 2012 рік. Однак справу закрили через те, що спливли строки давності.

Наразі, згідно з документами, які фірма подавала на інші торги, всю техніку компанія орендує, а з персоналу має директора, водія, машиніста екскаватора/асфальтоукладача, дорожнього робочого та трьох осіб невизначених професій. 

Читайте також: В Миколаєві чиновники вирішили закупити сотні ліжок по завищеній ціні

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір