Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Як зараз виглядає меморіал загиблим військовим від Теплодарської міської ради (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Теплодарська міська рада замовила виготовлення та встановлення на цвинтарі Теплодарської міської територіальної громади намогильних споруд на могилах загиблих воїнів. Реалізацією проєкту за результатами двох тендерів опікується фірма місцевого депутата.

Як раніше повідомляв «Антикорупційний вимір», фірма депутата монополізувала сферу ЖКГ в місті. Депутат від «Слуг народу» отримує величезну кількість підрядів від майже всіх підрозділів міської ради, отримує техніку в оренду за безцінь від дружини-чиновниці і потім за допомогою цієї техніки надає недешеві послуги громаді.

Невдовзі спалахнув скандал і фірму депутата звинуватили в тому, що надгробки військовим коштують надто дорого. Як повідомив «Антикорупційний вимір», мова в тендерній документації не йшла про окремі надгробки, тож говорити про завищену вартість одного пам’ятника в цьому випадку не коректно.

Кореспондент «Антикорупційного виміру» Олександр Жірносенко побував на місці поховання військових і сфотографував стан встановлюваних споруд на даному етапі робіт. На фото ви можете бачити, що мова у першому тендері йде про цілісну споруду. Також встановлено лавочки і висаджуються дерева. Роботи ще не завершені. Щодо другої групи поховань, якої стосується друга закупівля чиновників, то на ній роботи ще не розпочиналися.

Фото: Кореспондент «Антикорупційного виміру» Олександр Жірносенко

Редакція слідкуватиме за перебігом подій і інформуватиме про це читачів.

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір