Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині на недешевий ремонт дороги підкинули ще грошей з бюджету

На Миколаївщині чиновники додали грошей на ремонт дороги підряднику, який і так запропонував найвищу ціну на торгах. Аудитори знайшли в тендерній документації порушення.

Подорожчав капітальний ремонт дороги на вулиці Єдності в місті Вознесенськ Миколаївської області. Управління житлово-комунального господарства та капбудівництва міста уклало з підрядником додаткову угоду на 1,3 млн бюджетних грн.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Тендер на ремонт вулиці Єдності в Вознесенську управління оголосило в вересні 2023 року. Тоді роботи оцінили в 10,6 млн бюджетних грн. На торги подались чотири компанії. При цьому  управління обрало переможцем компанію, яка запропонувала виконати роботи найдорожче. До того ж порушення виявила Державна аудиторська служба, яка перевіряла тендерну документацію.

З усім тим, угоду на 10,6 млн грн уклали з ТОВ «Атлант будпроект». А зараз ще й докинули підряднику 1,3 млн бюджетних грн. Роботи компанія має завершити до кінця квітня 2024 року.

ТОВ «Атлант будпроект» зареєстровано в Києві у 2020 році. Серед засновників декілька громадян Вірменії. Бенефіціаром вказаний житель Сумської області Вачик Мртеян. Компанія активно укладає угоди на засвоєння бюджетних коштів, вже підписавши низку договорів на загальну суму понад 163 млн грн. До того ж підприємство очікує підписання угод ще на 30 млн бюджетних грн.

Примітно, що людина з ПІБ, як і у власника ТОВ «Атлант будпроект», проходила обвинуваченим у справі про надання хабаря.  

Читайте також: Антикорупційний огляд тижня: Цікаві тендери та вручені підозри на Миколаївщині

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір