Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеську міськраду викликають до суду щодо тендеру на ремонт Іванівського мосту

Одеську міськраду викликають до суду щодо тендера з обрання підрядника для реконструкції Іванівського мосту. Прокуратура вимагає скасувати результати тендеру. 

Про це пише «Інтент». Йдеться про аукціон, який відбувся 1 квітня 2022 року. Тоді обирали підрядника для реконструкції Іванівського мосту в Одесі. Замовником виступило Управління дорожнього господарства Одеської міської ради.

З двох компаній учасників – «Ростдорстрой» та «Автомагістраль-Південь», перемогу одержала остання. З нею уклали договір на 1 мільярд 609 мільйонів гривень. За даними сервісу YouControl, власниками ТОВ «Автомагістраль-Південь» до вересня 2022 року були одесити Валерій Коротков та Олег Наливаний. Зараз кінцевим бенефіціаром є мешканець Одещини Олександр Бойко. 

Кінцевими бенефіціарами ТОВ «Ростдорстрой» наразі є депутат Одеської міськради Юрій Шумахер, член партії «Довіряй ділам» та бізнесмен Євген Коновалов. Цю фірму пов’язують з мером Геннадієм Трухановим. Справу з приводу тендера відкрили 26 червня 2023 року. Прокуратура вимагає скасувати рішення тендеру і укладений договір. 

Наразі справу розглядають по суті, для цього викликали представників Одеської міської ради на засідання.

Нагадаємо, тендер щодо ремонту Іванівського шляхопроводу оголосили 30 грудня 2021 року. На початку 2021 року при огляді встановили, що міст перебуває в критичному стані і рухатись ним небезпечно. Цьому шляхопроводу уже понад 55 років. На проєктно-кошторисну документацію виділили 9 мільйонів гривень з одеського міського бюджету депутати ради. 

Читайте також: Будівельна фірма нардепа Лабазюка отримає чергові 50 млн на ремонт мосту на Миколаївщині

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір