Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Приймав не ті пропозиції: В Одесі відсторонили від посади інспектора Державної служби з безпеки на транспорті

Київський районний суд міста Одеси ухвалив рішення відсторонити від посади старшого державного інспектора Відділу державного нагляду (контролю) у Одеській області Державної служби України з безпеки на транспорті. Інспектору інкримінують прийняття пропозиції та одержання службовою особою неправомірної вигоди, вчинене повторно.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір», посилаючись на судову ухвалу від 5 січня 2024 року. 

До суду звернулися представники прокуратури та слідчі і попросили відсторонити підозрюваного інспектора від посади, мотивуючи це тим, що на роботі підозрюваний зможе спілкуватись з іншими службовими особами, Державної служби України з безпеки на транспорті. І в результаті ці службові особи можуть сприяти підозрюваному в уникненні від кримінальної відповідальності. 

Крім того, підозрюваний, перебуваючи на посаді старшого державного інспектора Відділу державного нагляду (контролю) у Одеській області Державної служби України з безпеки на транспорті, може продовжити вчиняти аналогічні кримінальні правопорушення, вважають правоохоронці. 

Цікаво, що захисник не заперечував проти відсторонення від посади і підозрюваний повністю підтримав позицію свого захисника. Суддя прохання правоохоронців задовольнив. 

Читайте також: В селі на Одещині за 100 тисяч найняли охорону для недобудованого дитсадка —  садочок фігурує у справі про розкрадання понад 3 мільйонів

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір