Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Вимагав кошти з військового за оформлення документів: в Одесі затримали гендиректора підприємства

В Одесі поліцейські затримали генерального директора приватного підприємства під час одержання хабаря в 1000 доларів. Як встановило слідство, за гроші він обіцяв військовослужбовцю допомогти з оформленням документів про хворобу матері. 

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань, гендиректор приватного підприємства запропонував військовослужбовцю ЗСУ за винагороду допомогти з оформленням документів про інвалідність його онкохворої матері. Підозрюваний запевнив, що має зв’язки з людьми у відповідній сфері, а така довідка дала б змогу чоловіку звільнитись зі служби для догляду за матір’ю.

Гендиректора затримали, коли він одержав суму хабаря в 1000 доларів. З автівки підприємця також вилучили 5 200 євро, 14 200 доларів та 1000 гривень. Також у нього знайшли копії медичних документів громадян, які свідчать про їх списання з військової служби. 

Гендиректору повідомили про підозру, його очікує запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Відео: Департамент стратегічних розслідувань

Читайте також: Одеський суд відправив до СІЗО військового, підозрюваного в хабарництві

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір