Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеський суд відправив до СІЗО військового, підозрюваного в хабарництві

Київський районний суд міста Одеси відправив під варту військовослужбовця, підозрюваного в отриманні хабаря в 1 мільйон гривень. Проте, ухвала слідчого судді не набрала законної сили. 

Про обрання запобіжного заходу повідомило видання «Інтент» з посиланням на пресслужбу суду. Слідчі вважають, що начальник відділення військової частини хотів отримати хабаря від голови однієї із селищних рад на Кіровоградщині.

«Під час телефонної розмови та зустрічі підполковник висловив селищному голові прохання надати йому неправомірну вигоду у розмірі 1 мільйона гривень.

Грошові кошти військовослужбовець “просив” за те, щоб він не змінював місце реєстрації окремих бригад територіальної оборони на території селищної ради.

Це дозволило б зберегти в місцевому бюджеті надходження податку на доходи фізичних осіб, який відраховується із зарплат військовослужбовців вказаних бригад», — інформує «Інтент».    

Затримали військового під час одержання мільйона гривень. Зазначається, що клопотання правоохоронців щодо запобіжного заходу суд задовольнив частково. Було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю виходу під заставу. Розмір застави складає близько 10 мільйонів гривень.

Читайте такожВ Южному відкрили справу про зловживання чиновників на ремонті дитячого садка

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір