Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі підозрюють в розтраті півмільйона бюджетних коштів колишнього гендиректора «швидкої»

Колишнього генерального директора Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф підозрюють у розтраті 500 тисяч гривень на  закупівлі медичних матеріалів.

Як повідомляє поліція Одеської області, посадовець виконував обов’язки генерального директора комунального підприємства «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф». У 2022 році він уклав договір з підприємицею, яка продавала фармацевтичні товари. Слідчі встановили, що медзаклад придбав медичні матеріали за ціною, значно вищою від ринкової.

Зокрема за гемостатичні бинти та компресійні гемостатичні губки тимчасовий гендиректор сплатив понад 800 тисяч гривень з бюджету, завищивши їх реальну ціну на 500 тисяч гривень. Посадовцю повідомили про підозру у розтраті чужого майна. Йому загрожує до восьми років ув’язнення. Наразі поліцейські клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер звільнив керівницю обласного центру екстреної медичної допомоги Ірину Парамонову. Серед порушень в центрі екстреної допомоги виявили завищені зарплати керівного складу – 150 тисяч гривень на місяць у директора та юристів.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір