Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Взяв гроші за ремонт парковки «Копілки»? Деталі справи посадовця Кіровоградського облавтодору

У Кропивницькому заступника начальника «Кіровоградського облавтодору» судитимуть за звинуваченням в отриманні неправомірної вигоди службовцем. «Антикорупційний вимір» дослідив судові ухвали по справі та розповідає деталі.

За версією слідства, представниця магазину «Копілка» звернулася до головного інженера дочірнього підприємства «Кіровоградський облавтодор» через те, що після ремонту вулиці Героїв України, яку замовили дорожники, біля супермаркету утворився різкий з`їзд до його парковки. Жінка повідомила, що необхідно заасфальтувати територію. Інженер пообіцяв допомогти й надав номер телефона заступника начальника «Кіровоградського облавтодору».

У вересні посадовець зустрівся з жінкою біля магазину по вулиці Шосейній та після огляду території повідомив, що асфальтування обійдеться у 100-200 тисяч гривень залежно від товщі укладання асфальту, якості та строків виконання робіт. Нібито оплату попросив готівкою.

Під час наступної зустрічі посадовець сказав, що ціна становитиме 373 тисячі гривень, бо площа ремонту понад 400 метрів квадратних.

Як каже слідство, парковку заасфальтували коштом і ресурсами «Кіровоградського облавтодору», проте жодних договорів не уклали. Після передачі грошей 3 жовтня, посадовця затримали.

На час слідства Кіровський райсуд 5 жовтня обрав посадовцю запобіжний захід у вигляді тримання під варти з можливістю внесення застави 214 тисяч гривень. Заставу внесли того ж дня.

За повідомленням Кіровоградської облпрокуратури, справу передали до суду.  

Читайте також: У Кропивницькому управління освіти домовилося про зниження ціни на курагу і сухофрукти

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір