Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Обрали запобіжний захід ексочільнику «Українського Дунайського пароплавства»

Ексголові правління ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» Дмитру Барінову ВАКС призначив запобіжний захід у вигляді застави у 4 мільйони гривень. Також Барінов має носити електронний браслет. Він один з підозрюваних у справі про незаконне привласнення і реалізацію 32 суден, що належали очолюваному ним «УДП».

Як повідомляє пресслужба ВАКС, 4 мільйони гривень застави підозрюваний має внести не пізніше ніж через 5 днів після обрання запобіжного заходу. Якщо цю суму внесуть, Барінов буде повинен виконувати низку обов’язків, зокрема не виїжджати з Одеси та області без дозволу слідчого, здати закордонний паспорт, прибувати за кожною вимогою до слідчого та носити електронний браслет. Ці обов’язки діятимуть до 1 квітня 2024 року.

Нагадаємо, кілька днів до цього ексочільнику правління ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» Дмитру Барінову, а також ексдепутатам від забороненої партії ОПЗЖ Віктору Баранському і Віталію Саутенкову повідомили про підозру в організації злочинної схеми.

Як встановила САП, на початку серпня 2017 року депутати Одеської обласної ради вирішили привласнити ліхтери, що належали «Українському Дунайському пароплавству». Судна були необхідні депутатам для діяльності підконтрольних фірм. Ліхтери вони обманним шляхом перевезли до Туреччини та реалізували, переробивши на баржі більших розмірів. 

Читайте також: Купа офшорів і паспорт рф: Депутата Одеської міськради Баранського позбавлено громадянства

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір