Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаєві ремонт ліфта за бюджетний кошт доручили родичу ексдепутата, підозрюваного в шахрайстві

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради уклав угоду на проведення ремонту ліфта в будинку на вул. Архітектора Старова. Роботи буде виконувати ФОП Єнтін О.Я. Цей підприємець — родич колишнього миколаївського депутата від «Нашого краю» Владислава Єнтіна. Владислав Єнтін є підозрюваним у справі про розкрадання гуманітарної допомоги. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Вартість робіт складає 160 тис. бюджетних грн. Ремонт Олег Єнтін має завершити до 1 квітня 2024 року.  

Як ФОП Єнтін О.Я. зареєструвався 2006 року в Миколаєві. Окрім безлічі будівельних видів діяльності ФОП начебто надає й досить специфічні послуги, якщо судити по заявлених КВЕДах. Наприклад, «виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах» і «комп’ютерне програмування».

ФОП і раніше отримував бюджетні підряди, уклавши угод на загальну суму трохи більш як два млн грн. Також Олег Єнтін разом із жителькою Одеси значиться співзасновником ТОВ «Будекспрес – Н». Ця компанія уклала угод на загальну суму 760 тис. бюджетних грн.

Олег Єнтін є родичем колишнього миколаївського депутата від «Нашого краю» Владислава Єнтіна. Олег Єнтін, вочевидь, політикою також вельми цікавиться. Він неодноразово фігурував у фінансових звітах різних політичних сил, вносячи в фонди політиків гроші. Наприклад, у 2019 році він одночасно спонсорував і фонд кандидатки у президенти Юлії Тимошенко, і фонд Анатолія Гриценка. На останнього він витратив близько 100 тис. грн. Крім цього він фінансово підтримував і партії, зокрема «Опозиційний блок». 

Скрін YouControl

Варто також зазначити, що родич Олега Єнтіна Владислав є підозрюваним у справі про розкрадання бочок для зберігання води вартістю приблизно 800 тисяч гривень, які передали як гуманітарну допомогу Миколаєву, коли внаслідок воєнної агресії росії регіон лишився без питної води. Як передає видання «НикВести», у грудні 2023 року Владислава Єнтіна відправили під нічний домашній арешт. 

За даними декларації Владислава Єнтіна за 2019 рік, він працював у фірмі Олега Єнтіна та орендував у нього квартиру. Також Олег і Владислав Єнтіни мають спільне майно, за даними аналітичної платформи YouControl.

Читайте також: Одеська мерія заплатить 57 мільйонів за прилади нічного бачення підозрілому постачальнику

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір