Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ректор херсонського вишу задекларував криптовалюту і нерухомість, придбану 2022 року

Ректор Херсонського державного аграрно-економічного університету Юрій Кирилов у своїй декларації за 2022 рік зазначив поміж іншого криптовалюту і нову нерухомість дружини.


Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Зазначимо, що Кирилов – чинний депутат Херсонської міської ради від «Слуги народу».

Ректор-доктор економічних наук задекларував Faxtcoin (криптовалюта) вартістю 23 680 грн, яку він придбав ще 2019 року. Криптовалюта  Bitcoin (BTC, XBT) є й у дружини ректора, але вона не зазначала вартість.

Також у 2022 році в родині ректора з’явилась нерухомість у Києві: квартира дружини, права на яку вона набула 3 лютого 2022 року. Наприкінці 2021 року Кирилов став власником 1515 кв. км землі в селі Солонці (це неподалік Олешок Херсонської області), яке наразі перебуває в окупації росіян.

В окупаційному 2022 році на посаді ректора Юрій Кирилов заробив 609 867 гривень (орієнтовно 50 822,25 грн на місяць). 

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв про те, що аграрний університет закуповує правові послуги у своєї викладачки та колишньої аспірантки ректора. До цього університет придбав бюджетним коштом авто, трошки дешевше за річну зарплату ректора.

Читайте також: У 2022 році родина мера Миколаєва розжилась криптою, а обвинувачений у розтраті заступник витрачає на адвокатів 300 тисяч

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір