Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаєві черговий підряд від правоохоронців отримала фірма експоліцейського

Миколаївський департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції уклав угоду на послуги демонтажу самовільно розміщених на території міста тимчасових споруд. Виконувати роботи буде компанія «Мега пліт», власником якої є колишній співробітник управління захисту економіки в Миколаївській області Нацполіції України Юрій Філь.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посилання на систему електронних закупівель Prozorro.

Роботи коштуватимуть платникам податків у 223 тис. грн. Відкриті торги відомство не проводило, обравши підрядника на власний розсуд.

ТОВ «Мега пліт» не вперше отримує бюджетні підряди від департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради. Наразі компанія уклала угод на 658 тис. бюджетних гривень, а також очікує підписання ще одного договору. Всі угоди укладені у 2024 році.

Компанію зареєстрували у 2021 році. Засновником вказаний Юрій Філь, який до 2019 року працював у лавах Нацполіції, а саме в управлінні захисту економіки. Примітно, що ще працюючи в поліції Юрій Філь зареєстрував ФОП. 

Зазначимо також, що Юрій Філь підпав під дію закону про очищення влади. У 2016 році було прийнято рішення про його звільнення через невідповідність займаній посаді. Однак Філь через суд добився скасування цього рішення. До того ж йому присудили компенсацію заробітної плати за вимушений прогул.

Читайте також: У 2022 році родина мера Миколаєва розжилась криптою, а обвинувачений у розтраті заступник витрачає на адвокатів 300 тисяч

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір