Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Дружина одеського депутата заробила більше мільйона за кілька місяців і отримала PORSCHE CAYENNE

Згідно з декларацією за 2022 рік у родині депутата Одеської міської ради Олександра Авдєєва, обраного від «ОПЗЖ» з’явилася третя дитина. Дружина депутата за 4,5 місяці заробила понад 1,3 мільйона гривень на торгівлі та отримала в користування PORSCHE CAYENNE від приватної фірми. Один зі співвласників цієї фірми одружений з чиновницею міськради. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на декларацію депутата.  

За даними декларації молода родина має вже трьох дітей. В декларації за 2021 рік було вказано двоє. Тим часом дружина депутата в середині серпня 2022 року вирішила зайнятися торгівлею та зареєструвалася як ФОП. І одразу почала непогано заробляти. Дохід від підприємницької діяльності склав 1 326 128 гривень. 

Також за даними декларації з квітня 2022 року пані Авдєєва їздить на автомобілі PORSCHE CAYENNE, який їй надала у користування фірма «ОДЕСЕНЕРГОМОНТАЖ». 

Це не оренда і пані Авдєєва не працює в цій фірмі (зарплати за таким місцем роботи в декларації немає). Юридично фірма ніяк з депутатською родиною не пов’язана. 

Що стосується заощаджень, їхня сума у дружини депутата майже не змінилася, а от сам депутат порівняно з 2021 роком має значно менше грошей. 

Так, у пані Авдєєвої у 2021 році було 50 тисяч доларів та 354 тисячі гривень. У Олександра Авдєєва було 3917 доларів та 222 775 гривень. У 2022 році у дружини депутата були ті самі 50 тисяч доларів, гривень лишилося менш як 19 тисяч, проте додалося 10 тисяч євро. А у Олександра Авдєєва з грошей знайшлося лише 659 гривень та 105 доларів. 

Живе родина депутата Авдєєва у квартирі, якою має право користуватися. Але дружина, як і раніше, володіє гаражем. 

За 2022 рік депутат отримав 385 743 гривень зарплати. Також подружжя отримало допомогу на дітей в розмірі 57 160 гривень. 

Згідно з даними аналітичної платформи YouControl, володіють фірмою «ОДЕСЕНЕРГОМОНТАЖ», що надала пані Авдєєвій автівку, Олег Драчинський та Володимир Лупонос. Останній є чоловіком головної спеціалістки інспекції з благоустрою міста Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради.

Пані Лупонос з тих чиновників, які не надто переймаються заповненням декларацій. Так, в її декларації за 2022 рік кудись зник чоловік та троє дітей, які були в попередній звітності, зникла нерухомість, не вказана зарплата. 

Сам Олександр Робертович Авдєєв користується машиною марки TOYOTA, яку йому надає у користування Парфьонов Сергій Іванович. 

Читайте також: Очільник Одеської райради отримав підозру заочно — правоохоронці не знають, де він

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір