Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

М’ясо, яйця, меблі та ремонти: понад 370 мільйонів гривень зекономила Одещина, скасувавши недоречні тендери

Понад 370,5 мільйонів гривень вдалось зекономити для бюджету Одеської області завдяки скасуванню тендерів та зниженню необгрунтовано завищених цін на оголошених закупівлях. Йдеться про придбання харчових продуктів, меблів, автівок, проведення не термінових ремонтів. Скасуванням та зниженням цін займалась робоча група при Одеській обладміністрації «Прозорість і підзвітність».

Про це повідомляє Одеська ОВА. Так, найбільше недоречних закупівель скасували саме в Одеському районі. Найдорожчі з них: капітальний ремонт Надлиманської школи за майже 85 мільйонів гривень, ремонт дороги за понад 58 мільйонів, ремонтні роботи фасаду за майже 31 мільйон гривень та інші. Вдалось знизити вартість на закупівлі яєць за 194 тисячі гривень. 

У Березівському районі Одещини скасували чотири закупівлі, найдорожча з них — 147 мільйонів гривень з бюджету на реконструкцію дитячого садка. Ще для чотирьох закупівель у Березівському районі вдалось знизити ціну. Йдеться про придбання молочних продуктів, курячого філе, ноутбуків та планшетів тощо. 

Інфографіка: Одеська ОДА

Читайте також: У Кропивницькому управління освіти придбало недешевого сиру в улюбленого постачальника, звузивши тендерні вимоги

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір