Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Сім років тюрми та конфіскація майна: На Миколаївщині колишня посадовиця отримала вирок

Колишню спеціалістку районного відділу Державної виконавчої служби у Миколаївській області визнали винною у підробці документів та привласненні коштів.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура. Прокурори у суді довели, що з 2019 року до травня 2023 року посадовиця підробила документи й привласнила з рахунків Державної виконавчої служби 4,4 мільйона гривень.

Кошти без будь-яких розпоряджень жінка перерахувала на рахунки фізичних та юридичних осіб, які не були сторонами виконавчих проваджень. Аби приховати факт привласнення коштів, експосадовиця також підробила звітність.

Суд визнав її вину, й призначив 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, штрафом у розмірі 8,5 тисяч гривень та позбавлення права обіймати посади в державних органах на три роки. 

Читайте також: На Кіровоградщині лікарня замовила протиблискавковий захист набагато дорожче, ніж планувалося

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

  1. […] Крім того, багато цікавого повідомили минулого тижня пресслужби правоохоронних органів. Зокрема колишню спеціалістку районного відділу Державної виконавчої служби у Миколаївській області визнали винною у підробці документів та привласненні коштів. Жінка отримала 7 років з конфіскацією майна.  […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір