Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Журналісти з’ясували, скільки заробив у 2024 топменеджмент херсонської прокуратури і де декларація голови відомства

Керівники херсонської прокуратури у лютому 2024 року отримали загалом понад пів мільйона гривень зарплати. Їхня зарплата дещо знизилася у лютому.

Про це повідомляє видання «Міст». Редакція «Антикорупційного виміру» тим часом з’ясувала, чому не опубліковано декларацію голови Херсонської обласної прокуратури Сергія Гриценка.

Інформацію про зарплати топменеджменту прокуратури журналісти видання «Міст» отримали у відповідь на запит. Так голова Херсонської обласної прокуратури Сергій Гриценко у лютому отримав 229 тисяч 97 гривень та 20 копійок. З цієї суми 111 тисяч 732 гривні та 58 копійок — допомогою на оздоровлення.

Перший заступник обласного прокурора Сергій Колмиков заробив 94 тисячі 80 гривень. А заступнику голови Херсонської обласної прокуратури Олександру Михаліку заплатили 89 тисяч 730 гривень та 69 копійок. І ще один заступник Віталій Нікітін отримав 90 тисяч 480 гривень.

У порівнянні з січнем лютнева зарплата керівників прокуратури дещо знизилась: тоді керівники заробили 640 тисяч 358 гривень і 2 копійки.

Більшою зарплата прокурорських управлінців була і у грудні. Перший заступник керівника Сергій Колмиков, приміром, у грудні задекларував суттєві зміни майнового стану у вигляді зарплати у 216 441 грн (проти 94 080 у лютому), а його колега Олександр Михалік — 201 450 грн (89 730,69 у лютому). 

Декларацій Сергія Гриценка в відкритому доступі наразі немає: «Антикорупційному виміру» прокоментували у прокуратурі, що відповідно до п. 2-11 Прикінцевих положень Закону України «Про запобігання корупції», як суб’єкта декларування, який здійснює свої службові повноваження, на постійній основі перебуваючи на території, де ведуться активні бойові дії, його декларацію НАЗК вилучило з відкритого доступу.

Читайте також: Пособник агресора: Ексочільник КП «Херсонміськсвітло» отримав підозру

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір