Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підозрюваного у зловживанні владою очільника Одеської райради знайшли й призначили заставу

Вищий антикорупційний суд призначив для голови Одеської районної ради Віталія Барвіненка заставу у розмірі мільйон гривень та поклав обов’язки. Через невстановлене місцезнаходження раніше він отримав підозру у зловживанні владою заочно. Наразі Барвіненка правоохоронці все-таки «знайшли».  

Про це повідомляють журналісти «Слово і діло». 15 березня ВАКС ухвалив рішення щодо застави Віталію Барвіненку у розмірі мільйона гривень. Також як запобіжний захід на очільника Одеської районної ради поклали низку обов’язків, зокрема не виїздити за межі Одещини, повідомляти слідство про зміну місця проживання та роботи, здати закордонні паспорти, не спілкуватись зі свідками у справі й прибувати на кожну вимогу слідчого. Ці обов’язки поклали на нього до 15 травня.

Нагадаємо, у лютому поточного року колишній нардеп та очільник Одеської районної ради отримав підозру у зловживанні владою за отримання незаконної компенсації за житло в столиці. Попри те, що екснардеп має власне житло у Києві, з вересня 2016 по березень 2019 року він користувався номером у готельному комплексі «Київ». За оренду очільник райради отримав компенсацію з держбюджету у сумі понад 613 тисяч гривень.

Читайте також: В Одесі райадміністрація “зливає” мільйони соратнику мера

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір