Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

За завищення обсягів робіт на 600 тисяч судитимуть керівника та співробітника держпідприємства на Кіровоградщині

Прокурори завершили досудове розслідування щодо зловживання службовим становищем на Кіровоградщині. Йдеться про керівника держпідприємства та його підлеглого. Підозрюють, що вони приховали завищення обсягів ремонтних робіт на 600 тисяч гривень.

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, у 2021 році керівник держпідприємства «Агентство місцевих автомобільних доріг» уклав договір з підрядником. Останній мав відремонтувати дороги у місті Новомиргород, що на Кіровоградщині. Директор по завершенню ремонту підписав акти приймання та перевів підрядній фірмі гроші, згідно з договором.

Та інженери під час перевірки якості ремонту виявили, що підрядник завищив обсяг робіт. Слідство встановило: для того, аби приховати злочинні дії підрядника, керівник держпідприємства разом зі своїм підлеглим співробітником уклали з підрядною фірмою договір про додаткові безоплатні роботи. У такий спосіб, як вважають правоохоронці, посадовець приховав невиконання робіт та привласнення бюджетних коштів.

Йдеться про суму у 600 тисяч гривень. Керівнику держпідприємства «Агентство місцевих автомобільних доріг» та його підлеглому повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. Справу щодо них передали до суду.

Читайте також: Ремонт доріг на Миколаївщині подорожчав на 85 мільйонів: Гроші отримує «любимчик» чиновників

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір