Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Посадовці та фейкові працівники медзакладу на Одещині підозрюються у розкраданні 270 тисяч

На Одещині завідувач та заступник підстанції екстреної медичної допомоги отримали підозри у розтраті понад 270 тисяч гривень. Правоохоронці вважають, що вони влаштували на роботу двох фіктивних співробітників, а їхню зарплату забирали собі. Двоє підставних співробітників теж отримали підозри. 

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань, керівник та заступник пункту екстреної медичної допомоги, що на Одещині, влаштували до установи фіктивних працівників. Підозрювані підписували документи та нараховували зарплати цим неіснуючим співробітникам. 

Та насправді гроші вони привласнювали: слідчі вважають, що йдеться про суму у 272 тисячі гривень з бюджету комунального підприємства. Аби провернути схему, використовували документи підставних осіб.

Отож обом таким підставним працівникам, керівнику та його заступнику повідомили про підозри у привласненні та розтраті чужого майна. 

Читайте також: Журналісти з’ясували, скільки заробив у 2024 топменеджмент херсонської прокуратури і де декларація голови відомства

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір