Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Кропивницькому за 700 тисяч замовили стратегію розвитку міста

Департамент економічного розвитку Кропивницької міськради 25 березня уклав з ФОПом Максимом Сігнатуліним угоду вартістю 706,9 тисячі гривень щодо розробки Стратегії розвитку громади.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір». Згідно з даними в системі Prozorro, виконавець має розробити проєкт Стратегії розвитку Кропивницької міської територіальної громади на період до 2030 року та План заходів на 2025-2027 роки з її реалізації.

Реалізація передбачає три етапи:

1.   Проведення аналізу середовища, визначення місії, стратегічного бачення та стратегічних цілей розвитку територіальної громади;

2.   Формування проєкту Стратегії – 2030, його презентація;

3.   Формування Плану заходів з реалізації Стратегії-2030. Представлення міській раді на розгляд та затвердження Стратегії-2030 та Плану заходів на 2025-2027 роки з її реалізації.

Виконавець має надати вказані документи українською та англійською мовами з презентаційними матеріалами та анотацією.

Передбачається поетапна реалізація та, відповідно, оплата.

Згідно з календарним графіком, протягом березня-липня 2024 року виконавець в рамках аналітично-прогнозувального етапу провести збір даних, які характеризують стан соціально-економічного розвитку громади, її природно-ресурсний, виробничий, людський і трудовий, науковий, фінансовий та інноваційний потенціал, іт-сектор, основні тенденції розвитку громади, найбільш актуальні проблеми громади, внутрішні і зовнішні чинники, що впливають на розвиток громади. Також провести SWOT-аналіз (сильних, слабких сторін громади, можливостей і загроз), організувати опитування та фокус-групи тощо. За все це планують заплатити 370 тисяч гривень.

Протягом липня-вересня на етапі стратегічного прогнозування очікується аналіз відповідності положень проєкту Стратегії-2030 Державній стратегії  регіонального розвитку України та Стратегії розвитку Кіровоградської області, Цілям Сталого Розвитку, програмі комплексного відновлення Кіровоградської області  (у разі її затвердження), виконання розділів згаданої Стратегії. На ці роботи закладено 206,9 тисячі гривень.

У вересні-грудні, на так званому результативному етапі очікується виконання галузевих програм та заходів з розвитку міста. На ці роботи планують витратити 130 тисяч гривень.

Освоювати кошти буде Максим Віталійович Сігнатулін з Києва.

Участь у тендері взяло три учасники, його була найдешевшою. Як ФОП він працює з 2019 року, основним видом діяльності є дослідження й експериментальні розробки у сфері суспільних і гуманітарних наук. На публічних закупівлях Сігнатулін підписав угод на понад 800 тисяч гривень, із яких підряд від Кропивницької міськради становить більшу частину. Серед інших його публічних замовників – органи місцевого самоврядування, які замовили розробку стратегій розвитку чи маркетингові дослідження.

За даними з аналітичної системи Youcontrol, Сігнатулін значиться уповноваженою особою у ТОВ «Бізнес Девелопмент Груп». Основним видом діяльності підприємства вказаний – агентства нерухомості, засновником є президент ГО «Донецька обласна федерація бодібілдингу» Віталій Талавера. До слова, саме як представник дослідницької агенції «Бізнес Девелопмент Груп» Сігнатулін презентував у 2021 році стратегію розвитку Коростенської громади до 2030 року. Тоді, за даними з Prozorro, розроблення документа вартувало 300 тисяч гривень.

Читайте також: За завищення обсягів робіт на 600 тисяч судитимуть керівника та співробітника держпідприємства на Кіровоградщині

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір