Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Лікарка з Кіровоградщини, підозрювана у допомозі ухилянтам, може повернутися до роботи — їй змінили запобіжний захід

Лікарці Голованівської центральної районної лікарні, що на Кіровоградщині, яку підозрюють у допомозі ухилянтам, суд змінив запобіжний захід. Також суд не задовольнив клопотання прокуратури про відсторонення її від посади.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір». Як журналісти «Антикорупційного виміру» писали раніше, лікарка входить до військово-лікарської комісії при районному військкоматі. За даними слідства жінка за 40 тисяч гривень хабаря обіцяла допомогти ухилянту отримати «білий квиток». Буцімто мала вплинути на членів ВЛК, аби ті визнали чоловіка непридатним до військової служби. Її затримали  під час одержання коштів.

Ленінський райсуд Кропивницького обрав жінці на час слідства запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Її адвокат оскаржив це рішення. Кропивницький апеляційний суд 12 березня задовольнив скаргу захисника та змінив цілодобовий арешт на нічний. Підозрювана має не залишати житло із 21:00 до 06:00 год.

Також відомо, що прокуратура звернулася до Ленінського райсуду Кропивницького з проханням відсторонити лікарку від посади. Підозрювана заперечувала, вказувала, що крім неї у лікарні працює лише два хірурги на громаду. Захисник вказував, що жінку виключили з членів комісії ВЛК. У підсумку 18 березня суд відмовив прокуратурі.

Читайте також: У Кропивницькому за 700 тисяч замовили стратегію розвитку міста

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір