Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Дрова для миколаївського квартирно-експлуатаційного управління за завищеними цінами поставить ФОП з дивним набором КВЕДів

Миколаївське квартирно-експлуатаційне управління провело торги на постачання дров твердих порід. Відомство планує закупити до 10 квітня 2024 року 1,7 тис. кубічних метрів дров за 3,8 мільйона бюджетних гривень. Угоду уклали із ФОП Кушнєровою Н.О., головним КВЕДом якої є «роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах».

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Відомство оцінило закупку в майже 4,6 млн грн. На торги вийшли п’ять підприємств. У результаті договір отримала Наталя Кушнєрова, яка запропонувала доставити дрова за 3,8 млн. Таким чином, один кубічний метр дров твердих порід обійдеться платникам податків у 2279 грн. При цьому вартість продукції на ринку зараз значно дешевша.

Наприклад, оптом можна купити дрова за 1,7 тис. грн куб, або 1,8 тис. грн у роздріб. 

Можна знайти ще дешевші пропозиції. До того ж з доставкою.

ФОП Кушнєрова Н.О. зареєстрували в Херсоні у 2021 році. Наразі це перший підряд за бюджетні кошти, яке отримала підприємиця. Й хоча Наталя Кушнєрова вирішила постачати за кошти платників податків дрова, головним КВЕДом у неї є торгівля фармтоварами. До того ж серед видів діяльності фігурує також сфера права та бухгалтерії.

Варто зазначити, що людина з таким самим ПІБ значиться керівницею херсонського ПП «Лото-фарт», яке спеціалізується на організації азартних ігор. Крім цього Наталя Кушнєрова подала декларацію як головна бухгалтерка КП «Розвиток Білозірської громади» на Херсонщині. 

Також особа на ім’я Наталя Кушнєрова за сумісництвом працює в ТОВ «Д.І.С. Буд». Це підприємство активно отримує бюджетні підряди, наразі уклавши угод на загальну суму 43,35 млн грн. Компанія може бути пов’язаною з чиновниками Херсонської ОДА.

Читайте також: На Миколаївщині директор фірми привласнив на понад 100 тисяч на ремонті ліцею, — прокуратура

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір