Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині директор фірми привласнив понад 100 тисяч на ремонті ліцею, — прокуратура

Директору приватного підприємства на Миколаївщині повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. За версією слідства, підрядник привласнив 117 тисяч гривень на ремонті ліцею у місті Первомайськ.

За повідомленням Миколаївської обласної прокуратури, минулого року відділ освіти Врадіївської селищної ради уклав договір з підрядником на ремонт ліцею №2 у Первомайську. Підрядник повинен був відремонтувати приміщення навчального закладу, але, як встановило слідство, під час ремонту він вирішив заволодіти бюджетними коштами. 

Для цього до звітності він вніс інформацію про роботи, які не виконував. За ці вигадані роботи директор підрядного підприємства отримав з бюджету 117 тисяч гривень.

Очільнику фірми-підрядника повідомили про підозру у заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем та у внесенні неправдивих відомостей до офіційних документів.

Читайте також: Первомайські чиновники віддали підряд на ремонт укриття ФОПу, оформленому на депутата-комунальника

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

  1. […] що директору приватного підприємства на Миколаївщині повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. За версією […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір