Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Прокурори завершили слідство у справі судді з Одещини, якого підозрюють у хабарництві

Прокурори САП завершили слідство у справі судді Болградського районного суду Одеської області. Його підозрюють в отриманні 4 тисяч доларів хабаря. 

За інформацією Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, досудове розслідування щодо судді Болградського райсуду завершене, й матеріали справи відкриті стороні захисту для ознайомлення. Також прокурори подали клопотання щодо продовження строку відсторонення судді від посади. 

Слідство встановило, що суддя вмовив чоловіка, проти якого було відкрито кримінальне провадження, надати йому хабаря у розмірі 4 тисячі доларів. Ці кошти служитель Феміди мав передати іншим суддям, які нібито мали закрити провадження чи призначити мінімальне покарання. Та кошти передавати колегам він не збирався, тому отримавши 4 тисячі доларів неправомірної вигоди, залишив гроші собі. 

Мова, ймовірно, йде про  Висоцького Сергія Олександровича. Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що Вища рада правосуддя відсторонила від здійснення професійної діяльності цього суддю Болградського районного суду. 9 лютого 2024 року суддя отримав підозру у шахрайстві та підбурюванні до надання хабаря.

Читайте також: Суддя з Херсонщини, яка «здійснює правосуддя» на окупованих територіях досі не звільнена з Генічеського райсуду

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір