Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Нардеп з Одеси Сергій Колебошин вказав у декларації, що зберігає вдома рублі

Журналісти знайшли в декларації народного депутата Сергія Колебошина заощадження у валюті. Зокрема політик задекларував один євро, один долар та 116 російських рублів.

Про це пишуть журналісти «Центру публічних розслідувань». Здебільшого декларація нардепа з Одеси Сергія Колебошина за 2023 рік мало чим відрізняється від попередньої. У 2023-му він все ще винаймав квартиру у Києві площею понад 113 квадратів, разом з тим володіючи квартирою в Овідіополі на 89,8 кв. метра, та спільно володіючи квартирою в Одесі площею 61,7 кв.  метра 

Користується Колебошин автівкою свого тестя Hyundai Santa Fe 2018 року випуску. Доходи його родини складаються із зарплати. Народний обранець за 2023 рік отримав 665 тисяч гривень, а його дружина понад 112 тисяч гривень.

Сергій Колебошин задекларував заощадження, зокрема 150 тисяч гривень готівкою та понад 97 тисяч у банках. Вказав політик і валюту: один євро, один долар та 116 російських рублів.

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що народний депутат з Одеси Сергій Колебошин у 2022 році винайняв вдвічі більшу квартиру в Києві, ніж за рік до того. 

Читайте також: РНБО ввела нові санкції проти одеського контрабандиста та «улюбленця» чиновників Одещини

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір