Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Керівництво Ренійського порту не дозволило аудиторам перевірити закупівлі на 14 мільйонів, — Держаудитслужба

Керівництво Ренійської філії ДП «Адміністрація морських портів України» не допустило інспекторів Державної аудиторської служби на територію Ренійського порту для перевірки закупівель. З цього приводу аудитори звернулись до Національної поліції.

Про це повідомляє Державна аудиторська служба. Так, аудитори хотіли перевірити, як реалізують закупівлі на 14,3 мільйона гривень, які виділили для ремонту причалу № 29 Ренійського порту. Аудитори разом з водолазами хотіли виміряти виконані під водою роботи на причалі, а саме обстежити підводні металоконструкції ультразвуковим товщиноміром.

Та керівництво Ренійської філії «АМПУ» не допустило інспекторів та водолазів до перевірки, як стверджують в Держаудитслужбі. З даного факту аудитори звернулись до поліції.

Оскільки раніше подібні перевірки ігнорували керівники й інших портів на Одещині, зокрема «Морський торговельний порт «Чорноморськ» та «Білгород-Дністровський морський торговельний порт», Державна аудиторська служба планує просити про втручання Прем’єр-міністра, Міністерства інфраструктури та керівництва ДП «Адміністрація морських портів України».

Читайте також: На Одещині порт замовив ремонт колій у фірми, що подавала підробні документи на торгах

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір