Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Незаконна приватизація землі на Миколаївщині: підозри отримали начальниця відділу Держгеокадастру та землевпорядники

Двом інженерам-землевпорядникам та керівниці відділу Держгеокадастру у Миколаївській області повідомили про підозри у зловживанні повноваженнями. Слідство вважає, що посадовці незаконно приватизували земельну ділянку площею у 14 гектарів на Первомайщині.

Як повідомляє Миколаївська обласна прокуратура, інженери-землевпорядники змовились й підробили державні акти на право власності на земельну ділянку. На підставі фальшивих документів вони встановили межі земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею понад 14 гектар в Первомайському районі.

Правоохоронці вважають, що інженерам допомагала реалізувати схему начальниця одного з відділів Держгеокадастру на Миколаївщині. Вона на підставі підроблених документів змінила інформацію в Державному земельному кадастрі. 

Таким чином посадовці незаконно приватизували земельну ділянку на Первомайщині, чим завдали збитків бюджету на понад 350 тисяч гривень. Їм повідомили про підозри у зловживанні повноваженнями та несанкціонованими діями з інформацією.

Читайте також: Держреєстраторці з Одещини повідомили про підозру в виведенні курорту вартістю мільярд гривень з власності держави

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір