Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Для укриттів Одеси купують меблів на 2 мільйона: Постачальника обрали без аукціону

Комунальна установа «Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Пересипського району Одеси» обрала постачальника, який забезпечить меблями укриття місцевих шкіл. Підряд на 2 мільйона гривень віддали без аукціону, тож у підрядника конкурентів не було. 

Про це пишуть журналісти видання «Інтент». Постачати меблі для укриття шкіл у Пересипському районі буде підприємиця Марина Шишко. Коли договір з нею підпишуть, то до 15 липня вона повинна буде організувати поставку 23 дитячих шестигранних столів без регулювання висоти, 410 дитячих стільців, 68 столів на металевій базі, 60 звичайних стільців, 332 лавки з металевим каркасом, 55 дитячих лавок, дев’ять розсувних чотиримісних ліжок, 130 пуфів.

Оскільки закупівлю комунальна установа провела у форматі відкритих торгів з особливостями, то конкурентів у Марини Шишко не було. Тож вона отримала підряд на 2 мільйона гривень. 

Раніше обвинувальний акт отримав підрядник, який виконував ремонт іншого укриття в Пересипському районі Одеси. Керівника підприємства звинуватили у заволодінні бюджетними коштами. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір