Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині арештували прикордонника, підозрюваного в отриманні 2 тисяч доларів хабаря

Інспектору прикордонної служби з Білгород-Дністровського району повідомили про підозру в незаконному переправленні осіб через держкордон. Слідство встановило, що прикордонник за хабарі допомагав військовозобов’язаним виїздити з країни.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони. Прикордонник інспектував пункт пропуску на транзитній ділянці траси «Одеса – Рені». У березні 2024 року він зупинив автівку, всередині якої були двоє чоловіків призовного віку. За версією правоохоронців, прикордонник вимагав по 1000 доларів за кожного за можливість проїзду транзитною ділянкою.

Якщо б чоловіки відмовились платити, інспектор погрожував не пропустити автівку далі і викликати представників ТЦК, аби ті вручили їм повістки. 

Але врешті він виписав автомобілістам талон від Державної прикордонної служби, з яким автівка змогла проїхати транзитну зону. За це, як вважає слідство, 25 квітня цього року він отримав від двох чоловіків хабаря у 2 тисячі доларів. Після передачі коштів прикордонника затримали.

Інспектору повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через кордон. Наразі він перебуває у СІЗО з правом виходу під 150 тисяч гривень застави.

Читайте також: На Одещині прикордонника затримали за підозрою у переправленні ухилянтів до так званого Придністров’я

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір