Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині працівник ТЦК вимагав 300 літрів пального за відстрочку від мобілізації, — Нацполіція

Поліцейські повідомили про підозру у корупційному злочині працівнику Подільського ТЦК, що на Одещині. За версією слідства, посадовець вимагав хабар за видачу довідки про відстрочку від мобілізації.

За інформацією Поліції Одещини, працівник ТЦК вимагав у жителя Подільського району хабаря за видачу довідки про відстрочку від мобілізації. Містянин працював на об’єкті критичної інфраструктури, й мав законне право на відстрочку. Та службовець військкомату все одно стверджував, що ця довідка залежить виключно від нього. 

За отримання довідки містянин мав надати службовцю 300 літрів пального або вартість цього пального в грошах. В разі відмови працівник військкомату погрожував відправленням у зону бойових дій. 

Посадовця ТЦК затримали після одержання ним 15 тисяч гривень. Це — вартість 300 літрів пального, яку сплатив містянин за тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Йому повідомили про підозру в отриманні службовою особою хабаря, й згодом оберуть запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Посадовцю загрожує від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. 

Читайте також: На Одещині арештували прикордонника, підозрюваного в отриманні 2 тисяч доларів хабаря

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір