Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині затримали працівницю суду, яка за 1000 доларів обіцяла «відмазати» від адмінвідповідальності, — Нацполіція

Консультантці районного суду Одещини повідомили про підозру у хабарництві. Слідство вважає, що жінка вимагала й отримала 1000 доларів від чоловіка, якому пообіцяла допомогти уникнути адміністративної відповідальності. 

Як повідомляє Поліція Одещини, консультантка одного з райсудів Одещини вимагала у чоловіка 1000 доларів хабаря. Проти нього відкрили адміністративне провадження через порушення правил дорожнього руху. За винагороду службовиця начебто обіцяла вплинути на суддю й домогтися, щоби чоловіка не притягнули до відповідальності. 

Про таку пропозицію чоловік повідомив правоохоронцям, й консультантку суду затримали «на гарячому», коли вона отримала бажану суму коштів. Жінці повідомили про підозру у вимаганні та отриманні хабаря за вплив на прийняття рішення службовою особою. Її відсторонили від посади. Консультантці суду загрожує від трьох до восьми років в’язниці з конфіскацією майна. 

Щодо неї у суді вже триває провадження за обвинуваченням у шахрайстві та хабарництві. Наразі підозрювана перебуває під вартою.

Читайте також: В Одесі судять за хабарництво працівника «Міськзелентресту», дружина якого купила Maybach

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір