Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеса та Миколаїв — у топі найдорожчих закупівель з відновлення цивільних об’єктів за тиждень

Закупівлі з відновлення в Одесі та Миколаєві потрапили в ТОП-10 найдорожчих закупівель, що стосуються цивільних об’єктів, пошкоджених внаслідок російських обстрілів. 

Про це повідомляє Державна аудиторська служба. На порталі Prozorro за минулий тиждень найдорожчою закупівлею, яка стосується відновлення цивільних об’єктів, була закупівля робіт з капітального ремонту центрального стадіону «Чемпіону» у Києві за понад 44 мільйони гривень. 

На другому місці опинився Миколаїв. Так, Миколаївська міськрада оголосила тендер на капітальний ремонт житлового будинку, який постраждав внаслідок російських атак. Очікувана вартість — 15,9 мільйона гривень.

У списку найдорожчих закупівель на дев’ятому місці є й Одеса. Одеська міськрада шукає підрядника, який відремонтує пошкоджений після російських обстрілів багатоквартирний житловий будинок за 2,6 мільйона гривень.

Раніше журналісти «Антикорупційного виміру» показали, як відбувається відновлення постраждалих від війни будинків на Картамишевській вулиці в Одесі

Більше публікацій Війна з росієюБільше публікацій Війна з росією »
Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір