Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Експоліцейський поставить у Миколаїв шифер: ціна вище за ринкову

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради провело торги на постачання 5 тис. шт. шиферу. Продукцію буде постачати ФОП Харлан А.А. з Кривого Рогу, який декілька років тому працював поліцейським.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Відомство провело відкриті торги, щоб обрати постачальника. В результаті з пропозицією 1,8 мільйона бюджетних гривень підряд отримав ФОП Харлан А.А.  За умовами договору, підрядник має поставити шифер до кінця травня поточного року.

Житель Кривого Рогу Андрій Харлан зареєструвався як ФОП в вересні 2023 року й відразу почав отримувати підряди коштом платників податків. Так, наразі ФОП Харлан А.А. уклав угод на загальну суму 6,6 мільйона бюджетних гривень.

Раніше людина з ПІБ Харлан Андрій Андрійович працювала поліцейським у Кривому Розі, звільнившись з посади у 2018-му.

Вартість шиферу для миколаївського управління складає близько 364 грн/шт. При цьому на ринку є пропозиції 350 грн за штуку в роздріб. 

Тож переплата на постачанні цієї продукції може складати приблизно 75 тис. грн. Однак варто зазначити, що доставити шифер у миколаївське управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення має саме підрядник.

Читайте також: Одеса та Миколаїв — у топі найдорожчих закупівель з відновлення цивільних об’єктів за тиждень

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір