Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Декан Льотної академії у Кропивницькому нарахував 370 тисяч гривень зарплати професору, який два роки не з’являвся на роботі, — прокуратура

Декану Льотної академії у Кропивницькому повідомили про підозру у розтраті майна шляхом зловживання становищем. За версією слідства, він незаконно виплатив 370 тисяч гривень зарплати викладачу, який не приходив на роботу, бо виїхав за кордон.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура. Згідно з матеріалами провадження, з червня 2022 року по лютий 2024 декан виплатив на банківську карту професора Льотної академії майже 370 тисяч гривень. Для цього він залучив лаборанта кафедри. 

Слідчі вважають, що лаборант разом з деканом вносили неправдиві дані до табелів обліку робочого часу, завдяки яким надалі здійснювались виплати зарплати. Отож професор отримував на карту щомісячні виплати, попри те, що не з’являвся на робочому місці з травня 2022 року, бо виїхав за кордон. 

Підозру у розтраті майна отримав декан Льотної академії. 

Читайте також:У Кропивницькому підозрюють викладачку Льотної академії у хабарництві: сприяла вступу призовників задля відстрочки

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Кропивницький вимірБільше публікацій Кропивницький вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір