Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині ремонт приміщень порту за понад 5 мільйонів віддали місцевій фірмі

Ренійський морський порт, що на Одещині, заплатить понад 5 мільйонів місцевій фірмі за ремонт. Закупівлю провели у форматі відкритих торгів з особливостями і конкурентів у переможця не було. 

Про це пишуть журналісти Центру публічних розслідувань. Так, Державне підприємство «Ренійський морський торговельний порт» обрав підрядника для ремонту службово-побутових приміщень. Ремонт виконає фірма місцевого бізнесмена «Пріма-Строй». Товариство з обмеженою відповідальністю має завершити роботи до 31 грудня 2024 року й отримати за них 5,5 мільйона гривень. 

Це товариство належить місцевому бізнесмену Олександру Чолаку. Він зареєстрував «Пріма-Строй» у 2020 році. Сам Олександр Чолак у 2020 році балотувався на посаду Ренійського міського голови, але за нього проголосували лише 102 виборці. 

За даними аналітичної платформи YouControl, Олександр Чолак був членом ради Ренійської міської організації політичної партії «За життя».  

Читайте також: Керівництво Ренійського порту не дозволило аудиторам перевірити закупівлі на 14 мільйонів, — Держаудитслужба

Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір