Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Очільник держпідприємства на Кіровоградщині отримав підозру за продаж зерна за заниженими цінами

Тимчасовому директору Держпідприємства, що підпорядковується Національній академії аграрних наук України, повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. Слідство вважає, що він продавав зернові культури за значно заниженими цінами. 

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, виконувач обов’язків директора держпідприємства «Дослідне господарство Інституту сільського господарства Степу «Елітне», що на Кіровоградщині, уклав кілька договір з підприємствами, яким продавав насіння ячменю та пшениці. Йдеться про урожай 2021 року. 

Слідчі вважають, що тимчасовий директор діяв в інтересах підприємств і продав їм зерно за значно заниженими цінами. Експертиза підтвердила, що внаслідок дій посадовця держава зазнала збитків на суму майже 400 тисяч гривень. 

Тимчасовому директору держпідприємства повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки. 

Читайте також: Голова Одеської ОВА встановив «ручний контроль» над агрогалуззю регіону: журналісти з’ясували, як фіктивні фірми вивозять зерно і не платять податків

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір