Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеську посадовицю судитимуть за переплату 300 тисяч на купівлі стійок для дорожніх знаків

До суду передали справу начальниці відділу публічних закупівель комунальної  установи Одеської міської ради. Її звинувачують у службовій недбалості, що призвела до переплати 300 тисяч бюджетних гривень на придбанні стійок для дорожніх знаків.

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, комунальна установа Одеської міської ради провела тендер на придбання стійок для дорожніх знаків. За його результатами начальниця відділу публічних закупівель підписала договір з товариством на майже мільйон гривень. 

Слідство вважає, що посадовиця не перевірила ринкову ціну на такі стійки, й тому придбала їх за значно завищеними цінами. Через це з бюджету громади товариству переплатили понад 300 тисяч гривень. 

Начальницю відділу публічних закупівель звинувачують у службовій недбалості, її справу передали до суду. Також прокуратура подала позов підряднику щодо відшкодування збитків.

Читайте також: Відновлення інфраструктури під час війни: На Одещині замовляють ремонти пунктів пропуску через кордон за 211 мільйонів

Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір