Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Кропивницькому підрядник привласнив 300 тисяч на ремонті укриття для дітей, — прокуратура

Директор підрядного підприємства отримав підозру у заволодінні коштами бюджету під час ремонту укриття дитячого закладу у Кропивницькому. 

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, Департамент капітального будівництва Кіровоградської ОДА замовив роботи з ремонту укриття у підрядної організації. Приміщення ремонтували для відвідувачів комунального позашкільного закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості».

Слідство вважає, що підрядник не виконав всі роботи, передбачені договором, і разом з цим прозвітував про закінчення ремонту, надалі підписавши акти з фальшивими даними. Як наслідок, на рахунок підприємства з бюджету області перевели зайвих 300 тисяч гривень. 

Директору підрядного підприємства повідомили про підозру у заволодінні чужим майном. Посадовцю ОДА, який приймав роботи у підрядника, раніше повідомили підозру у зловживанні повноваженнями. 

Читайте також: Одеські чиновники додадуть 22 мільйони на ремонт укриття своєму улюбленцю — фігуранту кримінального провадження

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Кропивницький вимірБільше публікацій Кропивницький вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір