Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Поліцейського з Одеси судитимуть за спробу переправити ухилянта стежками до Молдови

Поліцейського з Одеси обвинувачують у організації незаконного переправлення ухилянтів за кордон. За версією слідства, за 10 тисяч доларів він пообіцяв містянину допомогу з виїздом до так званого Придністров’я. 

За інформацією Державного бюро розслідувань, поліцейський з Одеси, що обіймав посаду водія сектору логістики, знайшов місцевого, що хотів незаконно виїхати з країни й уникнути мобілізації. Чоловік готовий був заплатити правоохоронцю 10 тисяч доларів за допомогу з перетином кордону. 

ДБР встановило, що поліціант з цієї суми запропонував тисячу доларів прикордоннику. Той натомість мав розказати, де й коли краще перетинати кордон, аби незаконно потрапити до самопроголошеної Придністровської Молдавської Республіки. Переходити кордон чоловіки мали стежками, оминаючи офіційні пункти пропуску. Слідство вважає, що правоохоронець намагався домовитись з працівником Держприкордонслужби, щоб і надалі за цією схемою переправляти ухилянтів. 

Тож поліціанта й військовозобов’язаного затримали у лютому цього року під час спроби передачі хабаря в тисячу доларів прикордоннику. Правоохоронця звинувачують у організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Його справу розглянуть у суді. 

Читайте також: В Одесі судитимуть поліціянта та його спільника за спробу нажитись на ухилянтах, — прокуратура

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір