Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

15-мільйонний тендер з ремонту укриття на Одещині дістався двохмісячній фірмі

На Одещині міська рада обрала підрядника, якому заплатить за ремонт укриття будинку культури. Тендер на майже 15 мільйонів гривень дістався компанії, створеній менше двох місяців тому. 

Про це повідомляють журналісти «Інтенту». Управління містобудування, землевпорядкування та комунального майна Біляївської міської ради оголосило тендер на пошук підрядника, який відремонтує підвал будинку культури у селі Мирне. Підвал має використовуватись в якості найпростішого укриття. 

Закупівля відбулась у форматі відкритих торгів з особливостями, та в ній взяли участь дві компанії — ТОВ «Білд-Про» та ТОВ «Будівельно-торгова компанія «Будтехно Плюс». Переможцем міськрада Біляївки обрала останню компанію, яка існує менше двох місяців.

За даними аналітичної платформи YouControl, компанію «Будтехно Плюс» зареєструвала Анастасія Руда з Крижанівки у квітні 2024 року. Місто реєстрації — Одеса. Коли з фірмою укладуть договір, вона повинна буде відремонтувати укриття будинку культури до 15 жовтня 2024 року. За ці роботи підрядник отримає 14,5 мільйона гривень.

Читайте також: Одеські чиновники додадуть 22 мільйони на ремонт укриття своєму улюбленцю — фігуранту кримінального провадження

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір