Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Майже половина миколаївців вважають місцеву владу корумпованою, — результати опитування

Понад 40% жителів Миколаєва вважають місцеву владу корумпованою. Опитування показали, що миколаївці бачать владу непрозорою та байдужою, а також те, що містяни цікавляться долею коштів, витрачених на відбудову. 

Про це пишуть журналісти «Інтенту», посилаючись на результати опитування соціологічної групи «Рейтинг». Опитування проводили у квітні-травні 2024 року. Так, 41% миколаївців вважають місцеву владу корумпованою, а ще 27% жителів місцеве самоврядування бачать непрозорим. 25% мешканців міста думають, що їхня влада байдужа до них, а 20% вбачають місцеве самоврядування некомпетентним. 

Ще 28% миколаївців визнають, що серед місцевої влади присутнє кумівство. Жителі Миколаєва цікавляться відбудовою й тим, куди йдуть виділені на неї кошти. У такій інформації дуже зацікавлені 37% містян. 56% миколаївців мають побоювання, що кошти, виділені на відбудову на місцевому та національному рівні, використовуються недоцільно. 

Разом з тим 70% миколаївців думають, що відбудова має тривати довше і включати енергоощадні технології та модернізацію. 16% думають, що відбудова має початися якнайшвидше зі збереженням попередніх технологій. 

Читайте також: Одещина посіла третє місце у списку найкорумпованіших областей у 2023 році

Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір