Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаїв першим в Україні запустив сайт з моніторингу гуманітарної допомоги, — Сєнкевич

Миколаїв — перше місто в Україні, яке запустило свій сайт зі звітами про отриману за час повномасштабної війни гуманітарну допомогу. Проєкт запустили за сприянням Європейської антикорупційної ініціативи в Україні (EUACI). 

Про таке розповів мер Миколаєва Олександр Сєнкевич журналістці «Антикорупційного виміру». За його словами, Миколаїв — перше й поки що єдине місто, що має подібний сайт. Там кожен може побачити, яка допомога й від кого надійшла, куди її використали й скільки залишилось. Переглянути сайт можна тут.

Антикорупційну ініціативу в Україні фінансує ЄС, частково фінансує і впроваджує Міністерство закордонних справ Данії. Миколаїв за підтримки цієї ініціативи впроваджує практики прозорості, що також стосуються і відбудови міста. 

Олександр Сєнкевич розповів, що за допомогою співпраці з Антикорупційною ініціативою у Миколаєві відбувається аудит муніципальних компаній — «Водоканалу», «Теплоенерго», транспортних та інших установ.

Відео: «Антикорупційний вимір»

Нагадаємо, Олександр Сєнкевич наразі представляє Миколаїв у Берліні на конференції з відновлення України, що проходить 11-12 червня. Раніше він розповів «Антикорупційному виміру», що намагається знайти фінансування для проєкту побудови асфальтного заводу, який перероблятиме залишки об’єктів, які зруйнувала росія.

Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір