Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині судяться з підрядником, який не будує обіцяний стадіон за 17 мільйонів

Прокуратура через суд намагається розірвати договір підряду, який уклала Миколаївська ОДА. Правоохоронці вважають, що підрядник майже за 2 роки так і не розпочав будувати стадіон, на який виділили 17 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура. У 2022 році Департамент містобудування Миколаївської ОДА замовив у підрядника будівництво стадіону за 17 мільйонів гривень. Стадіон у Миколаївському районі мав з’явитись до кінця 2023 року. 

Та підрядник не розпочав будівельні роботи, й сторони домовились продовжити дію договору до кінця 2024 року. Прокуратура вважає, що підприємство за майже два роки не виконує жодних умов договору й очевидно, не зможе закінчити будівництво стадіону вчасно.

Тому прокурори звернулись в суд з позовом про розірвання угоди з підрядником, адже вбачають в співпраці з ним неефективне використання коштів бюджету. Наразі суд відкрив провадження по справі. 

Читайте також: Реконструкція водогону, ремонт стадіону та доріг: Миколаївська прокуратура оскаржує мільйонні закупівлі через порушення

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір