Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаєві замовили два ремонти пожежної сигналізації в навчальних закладах у компанії, пов’язаній з експосадовцями ДСНС

Управління капітального будівництва Миколаївської міської ради без проведення відкритих торгів уклало дві угоди на проведення капремонту автоматичної пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу у дошкільному навчальному закладі у провулку Парусному, а також у гімназії №16. Обидва підряди отримала компанія «Радар-південь».

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему Prozorro. 

В дошкільному навчальному закладі капремонт обійдеться платникам податків у 1,4 млн грн. Приблизно така ж ціна ремонту пожежної сигналізації й у гімназії. Тобто сукупно підрядник заробить на роботах майже 3 мільйони бюджетних гривень.

ТОВ «Радар-південь» зареєстрували у 2018 році в місті Одеса. Засновницею компанії вказана одеситка Олена Гомелько. Людина з таким же ПІБ фігурує в декларації, як дружина колишнього старшого інспектора відділу контролю застосування санкцій та обліку пожеж ЦЗД у ГУ ДСНС в Одеській області. З посади він звільнився у 2020 році. 

Крім цього раніше підписантом ТОВ «Радар-південь» значився Володимир Богданович Балух, який, за даними реєстру декларацій, раніше також працював у одеській ДСНС. 

 Компанія «Радар-південь» регулярно укладає бюджетні угоди, вже підписавши контрактів на загальну суму майже 110 млн грн. 

Читайте також: Миколаїв шукає кошти для побудови асфальтного заводу та переробки зруйнованих росією об’єктів

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір