Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині судитимуть підприємця. Підозрюють, що привласнив на ремонті школи 100 тисяч 

Директора приватного підприємства обвинувачують у заволодінні коштами, які виділили на ремонт школи на Кіровоградщині. Його справу розглянуть у суді. 

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура. Так, область замовила у підрядника ремонт будівлі Маловисківської школи. Прокуратура вважає, що підприємство не закупило будівельні матеріали в необхідній для ремонту кількості. Таким чином підрядник зекономив на самих роботах й на оплаті праці робітників.

За версією слідства, директор підприємства надалі склав звітні документи, де вказав неправдиві дані, зазначивши використання повного обсягу будматеріалів. На основі цих документів на рахунок підрядного підприємства перевели зайвих 100 тисяч гривень з бюджету. 

Директору підприємства інкримінують заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання становищем. Також йому висунули обвинувачення за статтею про службове підроблення. Його справу розгляне суд. 

Читайте також: Аварійно-відновлювальні роботи в «Одеській політехніці»: правоохоронці підозрюють заволодіння бюджетними коштами

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

  1. […] Розкрадання на 100 тисяч. У Кіровоградській області директора приватного підприємства обвинувачують у заволодінні коштами на ремонті будівлі Маловисківської школи. Прокуратура вважає, що підрядник не закупив будівельні матеріали в необхідній для ремонту кількості. Таким чином підрядник зекономив на самих роботах й на оплаті праці робітників. На основі цих документів на рахунок підрядного підприємства перевели зайвих 100 тисяч гривень з бюджету. […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір