Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаївська поліція охорони закупить авто за 1,1 мільйона. Торги провели з особливостями

Управління поліції охорони в Миколаївській області придбає автомобіль спеціального призначення. Торги відомство оголосило з особливостями, оцінивши автівку в 1,2 мільйона бюджетних гривень. Це дозволяє укладати угоду навіть при одній пропозиції. Правоохоронці відразу націлились на певну марку авто, вказавши її в назві закупівлі. Після укладання угоди постачальник погодився знизити ціну. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Примітно, що хоча поліція начебто замовляла авто спеціального призначення, в тендерних вимогах про жодне спеціальне оздоблення автівки не вказано. Лише зазначено, що «автомобіль повинен відповідати державним стандартам, вимогам ДСТУ, технічним умовам, екологічним нормам відповідно до технічних регламентів та національних стандартів, сертифікованим в Україні».

В результаті миколаївська поліція охорони уклала угоду з єдиним підрядником, який подався на торги, вирішивши придбати бензинову автоматичну Toyota Camry за 1,2 млн грн. Через тиждень після підписання угоди підрядник погодився зменшити ціну автівки майже на 100 тис. грн. Таким чином нова автівка обійдеться в 1,1 млн грн, що трохи нижче ринкової пропозиції.

Поставить миколаївським охоронцям-полісменам Toyota Camry київська компанія «Віді автострада», яка входить у VIDI GROUP бізнесменів Віталія та Олега Джуринських.
За даними аналітичної системи YouControl, основні напрямки діяльності «ВіДі Груп»: автомобільний бізнес, автомобільна логістика, фінансові послуги та страхування, проєктування та будівництво. До складу «ВіДі Груп» входять автомобільні дилерські центри у Києві, Одесі та Борисполі, логістичні компанії, підприємства девелоперського бізнес-напрямку, страхова та лізингова компанії. 

ТОВ «Віді автострада» часто постачає автівки за бюджетний кошт майже по всій території України. Зокрема 19 автівок на загальну суму 72,6 млн грн компанія поставила Офісу генерального прокурора. Всього компанія уклала угод на суму 466,3 млн бюджетних грн, ще очікує підписання контрактів на 68,8 млн.

Читайте такожМиколаївська в/ч замовила ремонт покрівлі. Підрядник «засвітився» в махінаціях з авто

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір